Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psychická autoregulace

21. 2. 2016

Zde je přibližný text:https://spirita.estranky.cz/clanky/literatura-z-dilny-dr.-antonova/knihy--ktere-nam-posila-buh/bozska-podobenstvi/psychicka-autoregulace.html

 

 

 

Zde je text z první poloviny filmu, pak začínají praktická cvičení: http://swami-center.org/cz/text/anatomie-boha/psychicka_autoregulace.shtml

Komentář překladatelky

Kdysi dávno jsem začala dělat titulky k filmům Psychická autoregulace, ale protože jsem měla problémy s počítačem (zasekával se zvuk), práci jsem odložila a, jak se to někdy stává, nadlouho zapomněla. Vladimir Antonov mi to taktně připomněl, takže dodatečně napravuji. Tyto filmy jsou stěžejní, a ten, kdo se zajímá o učení Vladimira Antonova, by je měl důkladně prostudovat.

Bohužel jen velice málo lidí, nejen u nás, ale i jinde ve světě, věnovalo  Metodě psychické autoregulace Vladimira Antonova,pozornost .Ačkoliv by se tomuto zázračnému umění, regulovat a korigovat svoje emoce, dokázal naučit skoro každý. A ten nejkrásnější emoční stav – stav lásky, který dává blaženost, by pak mohl předávat ostatním. Blažení jsou při tom oba: dávající i příjemce. A to je lék na všechny nemoci a trápení! 

Metoda psychické autoregulace výborně funguje, jak jsem se po dobu šesti let přesvědčila sama na sobě. Jsem velice vděčná Vladimiru Antonovovi, že mi pomohl dostat se z mého vlastního pekla, ve kterém jsem žila dříve, do světa rajské blaženosti. Hluboce před ním smekám svoje duchovní sombréro, pobité klempířským plechem, které nosím na svojí vzpurné a paličaté hlavě duše. (O čem mluvím, se dozvíte z filmů.)

Jedna z nejlepších ruských žákyň Vladimira Antonova, Anička Zubková, která zapisuje ty krásné příběhy Svatých duchů, se vyjádřila, že by měla svému Učiteli líbat jeho lotosové nohy, obuté do starých kecek. I já se k líbačce připojuji!

Kdo v dnešním světě ví, co je to LÁSKA. Dnes se to slovo všude skloňuje ve všech pádech, ale kdo vlastně ví, co to je, jak se to projevuje, jak ji vytvářet a jak ji předávat ostatním? A možná se někdo hned zeptá: a co za to dostanu? No přece poklad v Nebi: "Co oko nevidělo a ucho neslyšelo!"; píše se to v Bibli! Nevěříte? Věřte!!!

Anebo jen hloupě nevěřte a přesvědčte se, jako já! Já už jen nevěřím, protože vím! 

"Víra je pták, který zpívá, když je ještě tmavá noc." řekl básník Rabíndranáth Thákur.

Otevřete okno svojí duše a uvidíte, že už svítá!