Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praktika Přímé Cesty

Rubriky

Základní metody

Příspěvků: 15

Vyšší metody

Příspěvků: 8

Příspěvky

Předběžné metody

19. 7. 2011

Praktika mystické Přímé Cesty k Bohu pomocí ezoterických metod shromážděných ruským vědcem Vladimirem Antonovem ze všech historických epoch lidstva.

 

Počáteční metody

31. 7. 2011

 

Z obsahu:

Kupříkladu, probírali jsme to, že přijetí koncepce SOUCITU je jedním z prvních kroků k osvojení LÁSKY. Ale zdali všichni jasně chápou, že soucit není ponoření do tíživého emocionálního stavu «prožívání za» někoho… Lidé, kteří upadají do takových stavů, se stávají nesnesitelnými pro své okolí, a zvláště pro ty, za koho «prožívají». Bioenergetická pole s takovými charakteristikami jsou někdy schopná «dorazit» ty raněné nebo nemocné, za které právě tolik «prožívají». U obětí při tom může vznikat — na podkladě afektu zoufalství — úsilí zbavit se «soucitné» kreatury, «dorážející» na ně takovým svým stavem — za každou cenu — na úrovni nejhlubšího instinktu sebezáchovy, už nekontrolovaného rozumem…

 
Celý příspěvek | Rubrika: Praktika Přímé Cesty | Komentářů: 0

Meditační běh

9. 10. 2011

Výkonnou metodou zvyšování energetického potenciálu organizmu a jeho rozvíjení je meditační běh. Tato technika byla původně vyvinuta duchovními hledači Tibetu (běh «lun-gom»).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Praktika Přímé Cesty | Komentářů: 0

2. díl Ekopsychologie ke stažení

29. 10. 2011

Praktika Přímé Cesty

 
Celý příspěvek | Rubrika: Praktika Přímé Cesty | Komentářů: 0