Jdi na obsah Jdi na menu
 


MY VÁM POMŮŽEME

9. 5. 2019

MY VÁM POMŮŽEME


 

My vám v současnosti pomáháme našimi knihami a filmy prostřednictvím internetu. Jiné možnosti teď nemáme.

A jsme připraveni pomáhat důstojným z vás i po tom, co opustí těla, – zvláště pokud se budou opírat o tu metodologii a ty metody, které jsou popsány v knihách naší Školy.

Naše tváře můžete, pokud vynaložíte potřebná duchovní úsilí, uvidět na našich Mahádublech na jakékoliv části povrchu Země.

Očistěte se a zjemněte se! A pak – nás zavolejte! My přijdeme a pomůžeme vám jít dál.

Ale teď chci ještě jednou zdůraznit, že tělesně se přiblížit ke Stvořiteli je možné jenom prostřednictvím mnišství. Jste na to připraveni?

My žijeme v mnišství. Ale ne v tom mnišství, jak ho obvykle chápou lidé málo zběhlí v náboženství. Oni se obvykle domnívají, že mnišství – je odpovídající uniforma, mnišská jména a život v klášterech, poustevnách nebo jeskyních. Často si také pojem mnišství spojují s parazitickým způsobem života...

Avšak my víme, že jedinou variantou opravdového mnišství je úplné zasvěcení sama sebe – Bohu, Sloužení Mu, dělání jenom toho, co potřebné Jemu, toho, na co nás On zaměřuje.

Člověk, který, třebaže už se nachází na cestě těch či oněch náboženských směrů, ale dělá si přitom nárok na nějaký osobní prospěch, se nemůže nazývat mnichem. V mnišství nemohou mít místo jakékoliv projevy egocentrizmu. V mnišství může být jen Bohocentrizmus (Centrizmus Stvořitele).

Opakuji, že posledně jmenovaný stav se dosahuje prostřednictvím rozvinutí sama sebe ve třech základních směrech duchovního zdokonalování: intelektuálním, etickém a psychoenergetickém. Přičemž se tím nemyslí nic jiného, než rozvinutí sama sebe jako duchovního srdce – zpočátku uvnitř vlastního těla, potom ve stále větších rozměrech, až k vesmírným...

Když se pokoušíme duchovním srdcem, rozvinutým do takového stupně, pocítit celého Stvořitele v Jeho Příbytku... – rozplýváme se postupně v Něm, a stáváme se Jím.

A právě to povede k výměně osobního "já" – za "Já" Stvořitele.

A ten, kdo v takové míře získal stav Bohocentrizmu se stává Částí Stvořitele.