Jdi na obsah Jdi na menu
 


Imhotep

19. 11. 2023

Imhotep


 

Imhotep...

Tento Staroegyptský Božský Učitel je tu s námi už dlouho. Poprvé jsme si přečetli Jeho jméno a cítili Jeho Božství už v těch časech vzdálené minulosti, kdy jsme teprve objevovali dědictví Atlantidy a Egypta prostřednictvím knihy Elisabeth Heichové "Zasvěcení". Potom byl také přítomen, když Pýthagorás hovořil o počátku Své Mise.

...A teď jsme se ocitli na Jeho místě síly, na Jeho pracovním prostranství.

Jak velká byla naše radost i Jeho Božská Radost z toho, že se to zdařilo!

Něžná, Klidná, Majestátní a Moudrá Láska Imhotepa nás obklopovala ze všech stran a naplňovala zevnitř naše těla i duše.

... On je Veliký Architekt a Sochař, Veliký Léčitel a Patron medicíny, Veliký Strážce Božského Vědění, ochraňující písaře a učence mnoha národů Země.

Je to naprosto neuvěřitelné, ale je to skutečné – my s Ním můžeme komunikovat a přijímat Jeho lekce přímo – z Duše do duše!

Tímto způsobem Bůh vždy pomáhá všem, kdo usilují o poznání Božské Lásky a Moudrosti.

Je důležité si uvědomit, že Imhotep nepomáhá pouze těm, kteří se ocitli na Jeho místě síly. Je připraven pomoci každému, kdo se na Něho obrátí. Dokonce i pouhé vyslovení Jeho jména (stejně jako kteréhokoliv ze jmen Božských Učitelů) v hloubi duchovního srdce jako by zapnulo Božský Internet a vzniklo živé spojení, přímý kontakt. Toto spojení působí na nejjemnějších vlnách Božské Lásky, zářícího Nehmotného Světla a odhaluje Božské Poznání.


 

... Imhotep nám tentokrát připomněl techniku, která rozvíjí jasnovidnost a pomáhá očistit a uzdravit těla: to, na co se chceme podívat, musíme vložit mezi dlaně rukou vědomí, rukou duchovního srdce. Tuto techniku nás kdysi učil Vladimír. Ale nyní, spolu s Imhotepem je to pro nás ještě zajímavější. Vezmeme-li do nehmotných rukou vědomí, spojených s Božskýma Rukama Imhotepa, nějaký orgán uvnitř těla, například srdce, je to, jako by se mezi dlaněmi rozsvítilo světlo a vše se zobrazilo v trojrozměrné projekci. A navíc je možné vnímat to poznání o činnosti orgánu, které Imhotep odhaluje, jako by vkládal pochopení o principech činnosti nějakého orgánu nebo o problémech, pokud nějaké jsou, a o možných způsobech léčení. To se od Něho učíme tak, že se snažíme v tělesných energiích a na hmotné úrovni v našich tělech vyladit to, co je třeba zlepšit ...

A pak samozřejmě požádáme Imhotepa, aby nám o Sobě něco málo řekl!

Dosáhl jsem Božskosti už v Atlantidě, kde jsem byl nejednou inkarnován. Poté jsem se vtěloval v Egyptě, abych pomáhal Tótu-Atlanťanovi, Ptahhotepovi a dalším Božským Učitelům v tomto regionu.

Později jsem působil z Božského Stavu, nejprve v Egyptě, kde Mne začali uctívat a stavět Mi chrámy, a pak v Řecku, v Římě a později i v Evropě a v Asii... O Mých léčitelských lekcích vám řekne více Avicenna, který byl Mým Učedníkem.

Pýthagorás vám brzy poví příběh o Svém zasvěcení v chrámu v Heliopoli. Byl jsem totiž Jedním z Těch Nevtělených Božských Učitelů, Kteří Mu zjevili Hlubiny Božského Poznání, toho Poznání, které vtělení kněží onoho chrámu v těch časech již ztratili.

A nyní ať vám Má Pyramida ze Světla na tomto místě síly slouží jako průchod do nejjemnějších Stavů Božského Vědomí.

Tady, dnes a právě teď, každý, kdo se ponoří jako láska do Mojí Lásky, obdrží ode Mne tu další lekci, k jejímuž vnímání a pochopení je již připraven...

A pamatujte, že tento vstup do Božských Eónů může být otevřen vždy, v každém okamžiku, každou duší. Toto umění vstupu do Božského světa bránou duchovního srdce je známo již od pradávna. Každý, kdo čte tyto řádky, by se mu měl naučit. A na ty, kteří to již umějí, čeká osvojování života v Těch Nejjemnějších stavech vědomí ve Splynutí s Božským Vědomím. Tak se realizuje hlavní, výsledný cíl lidského života na Zemi – poznání Boha a Splynutí s Prvotním Vědomím v Jedno!