Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěr

4. 6. 2017

Závěr*


 

Je důležité pochopit, že si své osudy vytvářejí sami lidé, že to za ně nedělá Bůh.

Ale Bůh se tohoto procesu aktivně zúčastňuje.

V duchovním srdci každého člověka před ním Bůh otevírá nové perspektivy, napovídá mu pravděpodobné události – a spolu s ním se raduje z úspěšného pokračování k Cíli. Ta radost, co naplňuje vaše srdce při každém novém úspěchu – to je také i Moje radost.

Ať se čtenář pokusí zamyslet: «Jestliže by se mi v budoucnosti otevřely neomezené možnosti – co bych já chtěl (chtěla) vykonat, aby se můj osud vytvářel tím nejlepším způsobem?»

Tuto otázku – otázku perspektiv rozvoje – je Bůh připraven probírat a řešit s každým.

Evoluční vzestup lidstva na Zemi bude probíhat neporovnatelně úspěšněji, jestliže si lidstvo uvědomí a naučí se brát v úvahu Evoluci celého mnohorozměrného vesmíru, celého Univerza, Absolutna. Pak se sečtou vektory zaměřené stejným směrem – vektory snažení samotných lidí a vektor pomoci jim od Boha. Tímto součtem vzroste efektivita jejich konání mnohonásobně!

Je pochopitelné, že se taková přeměna nemůže stát rychle. K tomu je zapotřebí dostatečně mohutný základ, vytvořený z uznávání uvedených vědomostí alespoň významnější částí lidstva.

Tuto knihu zamýšlím jako pomoc spoustě lidí, kteří by, jelikož pochopili smysl svého bytí, sjednotili svoje úsilí pro znovuzrození DUCHOVNÍ CIVILIZACE na svojí planetě. A k práci na této knize jsem přizval některé z Mých Bratrů a Sester, Kteří zde po tisíciletí pracují a usilují o zduchovnění lidských pokolení na Zemi.

Tím umlkám, poněvadž jsem pro dnešek zvěstoval všechno, co jsem chtěl.


 

Vysvětlivka:


 

Kapitola «Závěr» byla zapsána Michailem Nikolenko podle slov Atlanťana Tóta.