Jdi na obsah Jdi na menu
 


Božští Učitelé (Svatí Duchové) o Sobě

 

Bůh promlouvá. Božští Učitelé (Svatí Duchové) o Sobě.

Tato kniha je jednou z knih v sérii publikací na téma Metodologie duchovního zdokonalování — nového vědeckého směru, založeného vědecko-duchovní Školou ruského vědce Vladimira Antonova. Všeobecný směr této Školy můžeme označit jako duchovní ekologii, ekopsychologii, teologii a současný rozvinutý hésychazmus.

Na stránkách této knihy Božští Učitelé — Božští Lidé, kteří v minulosti dosáhli úplné Dokonalosti a splynuli Vědomími s Tvůrcem, — vyprávějí o Sobě: jak kdysi Sami byli lidmi a usilovali o poznání Boha, a o tom, jak se Jim to podařilo. Jejich zkušenost je pro nás drahocenná — poněvadž názorně ilustruje principy a mechanizmy duchovního zdokonalování a dává nám rozmanité příklady k napodobování, k následování po cestách k Dokonalosti, které Oni už vybudovali.

Kniha je — opravdu! — učebnicí duchovního života. A je určena všem hledajícím Boha a usilujícím o získání vlastní Dokonalosti.

 

Příspěvky

Kníže Dmitrij Požarskij

13. 2. 2016

Kníže Dmitrij Požarskij je ruský národní hrdina. Jeho životopis můžete najít na Wikipedii v několika jazycích; v češtině bohužel ne. V tomto článku vypráví o Svém životě Sám Dmitrij.

 

Šakjamuni

20. 4. 2015

Více známý jako Gautama Buddha nebo Siddhártha.

 

03-Ngomo

5. 3. 2013

 

«Každý den je jeden maličký život»

M. Gorkij.

«Každý život je minuta z cesty duše»

Ngomo.

 

02-Iglestform

25. 11. 2012

 

Úvod

25. 11. 2012